دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
دارالقران

حوزه/ حجت الاسلام قربانیان با بیان اینکه موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر فقط یک موسسه قرانی نیست و سعی در برگزاری و اثرگذاری در وادی فرهنگ قرآنی و اسلامی را داشته است، گفت: شناسایی استعدادهای قرآنی در مناطق محروم کشور، اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و آموزش قرآن بخشی از فعالیت های موسسه است.

به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام حمید رضا قربانیان، در نشست خبری موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر اظهار کرد : موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر از سال 83 با هدف ترویج فرهنگ قرآن و اهل بیت علیهم السلام   آغاز به کار کرد.

وی با بیان اینکه براساس آنچه که درعهد نامه بانیان و خیرین این موسسه آمده است، رویکرد فرهنگی و قرآنی بوده، گفت: پیاده سازی معارف اهل بیت(ع) در سطح جامعه از دیگر اهداف تعیین شده است.

حجت الاسلام قربانیان با اشاره به اینکه موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر به اذعان کارشناسان و متولیان قرآنی کشور  چون رئیس شبکه قرآن و معارف، خطبا و قاریان معروف کشوری بزرگترین موسسه قرآنی کشور از نظر ابعاد و حجم کاری است.

وی تصریح کرد: موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهراز سال ۹۶ رسماً موسسه کار خود را آغاز کرده است و با هزینه اولیه پنج میلیارد تومان توسط خیرین برنامه ریزی اولیه و تجهیز مرکز خود را شروع نمود.

مدیر موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر افزود: این مجموعه دارای چندین بخش از جمله معاونت فرهنگی و معاونت آموزشی است عنوان کرد: در بخش فرهنگی موسسه دارالقرآن اهل بیت خمینی شهر، در سال گذشته 70 جلسه پاتوق فرهنگی ویژه مادران و دختران به صورت منظم و بدون وقفه در ۷۰ هفته برگزارشد که در این جلسات به موضوعاتی چون اخلاق نوجوانان، رابطه دختر و پسر، اتتخاب دوست و روابط خانوادگی، روابط همسران وسبک زندگی و مباحث تربیتی پرداخته شد.

وی افزود: رصد و شناسایی و ارایه راهکاربرای حل مشکلات ونیازهای خانواده ها از جمله اهداف است ابراز کرد: عمدتا در هر جلسه  بیش از هزار نفر مخاطب حضور دارند.

حجت السلام قربانیان با تاکید براینکه در این شهرستان اقبال پسران به برنامه ها زیاد است، لذا ۳۰ جلسه پاتوق فرهنگی ویژه نوجوانان پسر برگزار کردیمف اذعان کرد:  در این جلسات سعی کردیم به بیان راهکارها و معضلات در حد بضاعت خود  بپردازیم تا مانع از ایجاد انحراف در شهرستان شویم.

وی اضافه کرد: در سال جدید بنا داریم پاتوق ها و گردهمایی های خانوادگی را به شکل کارگاهی برگزار کنیم، چرا که سال گذشته کارگاه سبک زندگی قرآنی به صورت ۳ روزه و برای ۸۰ خانواده با استقبال بسیار خوبی روبرو شد.

مدیر موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر یادآور شد: همه کارگاه ها و کلاس ها رایکان است؛ حضور اساتید بزرگی چون حجج الاسلام والمسلمین عالی، فرحزاد، دکتر رفیعی، راشد یزدی، خانم لطیفی و خانم انصاری از کارسناسان مرکز ملی پاسخگویی از آن جمله است.

وی بیان کرد: بیش از ۳۰۰ هزار نفر _ساعت در سال ۹۷ از برنامه های آموزشی و فرهنگی موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر استفاده کردند.

حجت الاسلام قربانی با اشاره به آغاز ماه مبارک رمضان  بیان داشت: مراسم جز خوانی  قرآن کریم از جمله برنامه های جاری درماه رمضان است که روزانه بیش از ۲ هزار نفر در آن شرکت می کنند

وی ادامه داد: کارگاه های تخصصی فنون تلاوت برای اولین بار به شکل نوین در سطح کشور در سال ۹۷ در موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر برگزار شد ، برگزاری جشن های تکلیف ازدیگر برنامه های جنبی است، در سال ۹۶ و۹۷ حدودا ۶ برنامه جشن تکلیف نوجوانان برگزارشد که در هر دوره ۳ هزار دانش آموز شرکت داشته اند.

مدیر موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهردر توضیح دیگر برنامه های موسسه گفت: طرح ویژه قرآنی «پله پله تا خدا» برای دانش آموزان به تعداد بیش از ۵ هزار نفر برگزار شد که اساتید نخبه  و شاگرد حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در باب نماز و درس هایی از قرآن به صورت اردو و بازی به نوحوانان آموزش دادند.

وی خاطرنشان کرد: ارتباط موسسه با کشورهای خارجی مثل آفریقای جنوبی، روسیه، گرجستان و ترکیه و تلاش برای بهره مندی از ظرفیت داخلی و خارجی در امر ترویج همچون مراودات قاریان قرآن آموزان از دیگر اقدامات است.

حجت الاسلام قربانیان با اشاره به ارتباط گیری با گروه های جهادی در سیستان وبلوچستان  و موسسات قرآنی در مناطق محروم چون بوشهر و تصمیم برای آغاز ساخت 110خانه قرآنی به نام امام علی(ع) در مناطق محروم کشور ازدیگر اقدامات موسسه است که اولین خانه قرآنی را در روستای محروم فریدن ساخته شده است

وی تاکید کرد: کوچکترین حافظ قرآنی که امسال در آزمون کارشناسی ارشد شرکت می کند از جمله کشفیات استعداد متاثر از ساخت خانه های قرآنی در مناطق محروم است لذا اولین و مهمترین هدف از ساخت خانه های قرآنی کشف استعدادهای ناب و هدایت آنها به مسیر صحیح است.

مدیر موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر تشریح کرد: سیاست کلی موسسه عامل با تمام موسسات قرآنی کشور است، البته این تعامل به معنی تحمیل خواسته ها وبرنامه ها نیست، بلکه این تعامل در امر هم افزایی و استفاده از اساتید قرآنی با محوریت افزایش کیفیت و کاهش هزیته ها است.

وی متذکر شد: در موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر اخیرا در بحث حدیثی و حفظ احادیثی از اصول کافی  و نشر معارف اهل بیت علیهم السلام ، حفظ صحیفه سجادیه، حکمت های نهج البلاغه ورود پیدا کردیم.

حجت الاسلام قربانیان برنامه ریزی برای سنین مختلف را در امر آموزش و برنامه های فرهنگی از دیگر محسنات این موسسه دانست و افزود: از ابتدای فعالیت موسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی شهر تا کنون بیش از 10 هزار نفر در کلاس های آموزش قرآن موسسه شرکت کرده اند و قرآن آموزان توسط 100 مربی قرآنی تعلیم و تربیت می یابند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha